Har du en god idé?

Så vil vi rigtig gerne høre om den og hjælpe med at gøre den til virkelighed!

God Ise Ehimetalor Akhere Unuabona 72Dordfx Lo Unsplash

Foto: Ehimetalor Akhere Unuabona | unsplash.com/@theeastlondonphotographer

Du har flere muligheder, hvis du har et forslag til, hvad der kan gøres bedre for alle børn i kommunen. Eller måske noget helt andet! 

Læs nedenfor hvordan du kan komme i kontakt med Aalborg Kommune, elevrådet eller Ungebyrådet. Spørg eventuelt en voksen om hjælp eller kontakt projektleder for Børnevenlig Kommune, Rikke Hartmann på Aula, telefon 9352 0075 eller e-mail til rhar-skole@aalborg.dk

Har du en idé til din skole?

Har du forslag til forbedring på din skole, så kontakt elevrådet. Elevrådet på din skole har indfyldelse på skolens gang og udvikling. Elevrådet taler på elevernes vegne og samarbejder med skolens ledelse, lærere og pædagoger.

Elevrådet har også mulighed for at tage kontakt til Aalborg Fælleselevråd, der er kommunens samlede elevråd. I kan tage kontakt til Aalborg Fælleselevråd ved at skrive til Rikke Hartmann på mail: rhar-skole@aalborg.dk.

Har du en idé til noget Aalborg Ungebyråd skal arbejde med?

Ungebyrådet består af 31 demokratisk udvalgte unge, som kan komme med forslag til ændringer i afgørende politiske beslutninger inden for områder, der har relevans for unge.

Du kan kontakte Ungebyrådet sekretær, Signe Grøn, på følgende mail signe@ungaalborg.dk eller på telefon 9352 0923.

Del indhold