Har du brug for hjælp?

Alle kan få brug for hjælp! Hvis du har problemer eller brug for at snakke, så kan du nedenfor finde en række telefon- og netrådgivninger, som du kan kontakte. Alle tilbud er anonyme og gratis.

Hvis du går i skole, kan du også tage kontakt til trivselspersonen på din skole - alle skoler i Aalborg Kommune har nemlig sådan én.

Er du i tvivl om, hvem du skal kontakte?

Besøg børneportalens hjemmeside eller ring til børnetelefonen på 116111

Need Help Melissa Askew Tslvoszk77c Unsplash

Foto: Melissa Askew | unsplash.com/@melissaaskew

Ungerådgivningen

Er du mellem 12 og 25 år, og har du brug for at tale med nogen som det, du synes er svært. Ungerådgivningen tilbyder individuelle samtaleforløb med uddannet rådgiver. 

 

Midtbysjakket

MidtbySjakket er dig til mellem 12 og 25 år, som har brug for en håndsrækning. Kom når du har lyst – uanset om du bare trænger til selskab eller har brug for at tale med en voksen. 

 

Mig i midten

Hvis din mor og far er gået fra hinanden eller er ved at gå fra hinanden, kan det føles rigtigt svært. Her kan du dele dine tanker med en voksen, der vil hjælpe og støtte dig igennem det, at dine forældre er gået fra hinanden. Du kan også altid ringe til Børnenes skilsmissetelefon på + 45 20600550. 

 

Ungtilung

På Ungtilungs trivselsplatform kan du chatte, tale med mentor, få hjælp til selvhjælp eller læse om andre unges historier.

 

Mindhelper

Mindhelper har fokus på børn og unges trivsel. Her kan du finde artikler, der guider dig og giver gode råd i tider, hvor livet føles hårdt.

 

LGBT ungdom

Hos LGBT ungdom har du mulighed for at deltage i forskellige aktiviteter for unge lgbtq+ personer. Du kan også ringe til ungdomstelefonen, hvor du vil komme til at tale med en anden ung lgbtq+ person.

 

Headspace

Headspace tager hånd som små og store problemer og udfordringer. Der er ingen ventetid og alt vil foregå på dine præmisser.

 

Ventilen

Hvis du føler dig alene og ensom, kan du hos Ventilen blive en del af et socialt fællesskab, hvor du har mulighed for at møde andre unge, der har det på samme måde.  

 

Ungpålinjen/ungonline

Ungpålinjen/ungonline tilbyder rådgivning til unge mellem 13 og 30 år, der mangler nogle at tale med om problemer og oplevelser.

Del indhold